HER İŞİN BAŞI SAĞLIK

HER İŞİN BAŞI SAĞLIK

Sağlığınızı ve İşinizi Korumak Bizim İşimiz. »

RİSKLERİ AZALTALIM

RİSKLERİ AZALTALIM

Gelin Birlikte Risk Analizleri Yapalım »

BANA BİRŞEY OLMAZ DEMEYİN

BANA BİRŞEY OLMAZ DEMEYİN

Sağlığınızı ve İşinizi Korumak Bizim İşimiz. »

 

İş Sağlığı Güvenliği Zirvesi

İş Sağlığı Güvenliği Zirvesi
İzmir İş sağlığı Güvenliği Zirvesi ikinci kez gerçekleştirilmesine rağmen katılımcılar tarafından ülkemizde, bu alandaki en önemli bilgi ve deneyim paylaşım platformu olarak değerlendirilmiş ve yine katılımcılar tarafından sürekli olarak düzenlenmesi talep edilmiştir.
İş sağlığı Güvenliği Zirvesi  organizasyon komitemiz, bu talep doğrultusunda her yıl tekrarlamak üzere yola çıktığı etkinliği 20– 22 Ekim 2016 tarihlerinde Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi İzmir’de düzenlemek amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir.
20 – 22 Ekim 2016 tarihinde düzenlenecek 3. İzmir İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi ile en az 10 sektörde başarılı iş sağlığı ve güvenliği uygulamalarının yer alacağı deneyim paylaşım oturumları ve çalıştaylar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü, sanayi ve meslek odalarının temsilcileri ve konusunda uzman iş yeri hekimi ve iş güvenliği uzmanlarının katılımıyla düzenlenecek açık oturum ve paneller, kişisel gelişim konferansları ve teknik gezileri, tarih ve kültür gezileri, konser ve kokteyl gibi sosyal etkinliklerin yer alacağı bir Zirve organizasyonu ve ayrıca bu zirvenin yanı sıra düzenlenecek fuar ile iş sağlığı ve güvenliği alanında en az 50 firmanın ürün ve hizmetlerini ziyaretçilere sunması hedeflenmektedir.
İş sağlığı Güvenliği Zirvesi Organizasyon Komitesi, İş sağlığı ve güvenliği alanın çalışan herkesi 20 – 22 Ekim 2016 tarihinde İzmir’e bekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir