HER İŞİN BAŞI SAĞLIK

HER İŞİN BAŞI SAĞLIK

Sağlığınızı ve İşinizi Korumak Bizim İşimiz. »

RİSKLERİ AZALTALIM

RİSKLERİ AZALTALIM

Gelin Birlikte Risk Analizleri Yapalım »

BANA BİRŞEY OLMAZ DEMEYİN

BANA BİRŞEY OLMAZ DEMEYİN

Sağlığınızı ve İşinizi Korumak Bizim İşimiz. »

 

Adım Uğur OSGB Mükellefleriyle Buluştu

Adım Uğur OSGB Mükellefleriyle Buluştu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Özel Uğur OSGB (Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi ve İlk Yardım Eğitim Merkezi tarafından mükellefleriyle yemekte buluştu.

Gölbaşı Balkan Otelde düzenlenen yemeğe Kaymakam Murat Zadeleroğlu, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Jandarma Komutanı Halit Çumak ve Uğur OSGB’ye bağlı olarak çalışan mükellefler katıldı.

Adım Uğur OSGB Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Veli Örtlek, toplantıda yaptığı konuşmada; Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Kayseri, Sivas, Adana, Malatya ve Osmaniye bölgeleri olmak üzere Türkiye nüfusunun yaklaşık üçte birini hitap eden İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda kendisini ispatlamış bir ortak sağlık ve güvenlik birimi olduğunu söyledi.

Örtlek, açıklamasında şunları kaydetti:

“İş yeri hekimi ve iş yeri uzmanlarımız özellikle uzmanlaşmış oldukları dallarda saha çalışmalarını ile iş yerlerinde tehlikeli unsurları tespit edip, işverenle birlikte çalışarak en ufak bir kazanın oluşmasını engellemeye çalışmaktır.

İş sağlığı ve Güvenliğinde işleyiş esas olarak İSG-Katip üzerinden işlemektedir.

Adım Uğur OSGB; İş Hukuku Mevzuatı kapsamında İş Sağlığı ve Güvenliği hükümlerine uyumlu, yasal olarak zorunlu tutulan eğitim ve hizmetleri tek çatı altında verebilen kurumdur.

Adım Uğur OSGB; 20 yıllık sağlık hizmetleri alanında oluşturduğu tecrübesini Ortak Sağlık Güvenlik Birimi olarak iş güvenliği alanında sürdürmeye devam edecektir.

Adım Uğur OSGB; Ortak Sağlık Güvenlik Birimi (OSGB) hizmetiyle birlikte Bireysel ve kurumsal iş kazalarını ve meslek hastalıklarını gerek iş yeri hekimliği, iş güvenliği uzmanlığı hizmetleri ile gerekse eğitimler ile önlemeyi hedefler.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan almış olduğumuz yetki, çalışma hayatında edinmiş olduğumuz tecrübe ve iş Güvenliğinde proaktif yaklaşım anlayışımızla hizmetinizdeyiz.

-ŞİRKETİN YAPTIĞI ÇALIŞMALAR-

İş yeri hekimi ataması, iş güvenliği uzmanı ataması, diğer sağlık personel ataması, risk değerlendirmesi, iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri, acil durum eylem planı, işe giriş raporları, periyodik muayeneler, danışmanlık hizmetleri, saha denetimleri, dağlık gözetimi, çalışma ortamı gözetimi, iş sağlığı ve güvenliği gibi çalışmalar yapmaktadır.”

Uğur OSGB Tel: 0344 311 2355

0 541 404 55 07

0 533 420 2296

E-Mail: info@adimugur.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir